top of page

Welkom! Ik ben Daan van der Leen. Ervaren organisatiepsycholoog met een sterke passie voor zelfontwikkeling binnen de organisatiecontext. Mijn hart ligt vooral bij ontwikkeling vanuit eigenheid; dat wat wezenlijk is voor jou, los van externe verwachtingen of die innerlijke criticus.

_40A8068_2©2024 katja mali fotografie _e

In mijn begeleiding ontmoet ik vaak leiders en professionals die houvast buiten zichzelf zoeken, wat ten koste gaat van flexibiliteit en effectiviteit. De eerste stap is dan naar binnen keren, om vanuit vertraging en reflectie te ontdekken wat écht belangrijk voor je is en hoe je daar uiting aan kunt geven. Door contact te maken met die innerlijke kern, leer je steun vinden in jezelf en versterk je de band met jouw omgeving en doelen vanuit zelfvertrouwen en eigenheid.
 

Een proces dat ik zelf ook heb doorgemaakt. Vroeger wilde ik alles begrijpen vanuit ratio. Gaandeweg kreeg ik echter meer zicht op mijn eigen mechanismen, zoals de wens om gezien te worden, het goed willen doen en oordelen vanuit onzekerheid. Ik ervoer de rol van mijn hele lichaam hierin en raakte geïnteresseerd in lichaamsgericht werk. Dat bracht me in contact met thema’s als overgave, acceptatie en innerlijke rust. Gevolg daarvan was dat ik vanuit meer ontspanning en plezier werkte en groeide in persoonlijke stevigheid en effectiviteit.
 

Precies op dit stuk wil ik graag mijn bijdrage leveren. Resultaat vanuit verbinding. Vertragen om te versnellen. Overzicht vanuit rust. Krachtig regie nemen vanuit wie je bent en waar je voor staat.

 

Spreekt mijn verhaal je aan? Leuk om van je te horen!

Achtergrond

  • Sinds 2012 werkzaam als Arbeids- en Organisatiepsycholoog (MSc) in verschillende rollen als (MD) adviseur, assessmentpsycholoog, coach en trainer. Dit heb ik onder andere gedaan bij Randstad, GITP en BDO. Hier heb ik met veel verschillende type organisaties mogen samenwerken, binnen branches als financiële dienstverlening,  IT, overheid en industrie.

  • Lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

  • Opgeleid als assessmentpsycholoog bij GITP. Sinds 2017 voer ik assessments uit, van professional tot en met directieniveau. Specifiek heb ik jaren ervaring in het uitvoeren van partner assessments voor verschillende partnerorganisaties.

  • In 2018 opgeleid als coach bij Blankestijn en Partners waar ik de geregistreerde coachopleiding 'coachen met ziel en zakelijkheid' heb afgerond.

  • Lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

  • Sinds 2018 begeleid en coach ik (senior) management en professionals in ontwikkelvraagstukken.

  • Sinds 2020 doorlopend student van de Diamond Approach. De Diamond Approach is een hedendaags spiritueel pad dat gericht is ons te openen voor onze essentie. Naast zelf-onderzoek beoefenen we meditatie en aanwezig-zijn in het moment om ons bewustzijn te verdiepen.

Zie mijn LinkedIn voor meer info over mijn achtergrond 

  • LinkedIn
bottom of page